Ο καιρός έως και το Σ/Κ από την Χ.Σούζη

Καλημέρα σας !!

Σήμερα Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά , στη Δυτική Ελλάδα που από το μεσημέρι θα ενταθούν , θα εκδηλωθούν καταιγίδες και μέχρι αργά το βράδυ θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα Άνεμοι Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη 7 Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στη Β Ελλάδα έως 16 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 17 με 19 βαθμούς . Την Παρασκευή οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι περισσότερες και εντονότερες στα Δ , τα Β και το Α. Αιγαίο . Μέχρι το βράδυ πάντως θα περιοριστούν στη Θράκη το Α. Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και τη νύχτα θα σταματήσουν Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά Οι Άνεμοι Δ – ΒΔ στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση . Το Σ/Κ ο καιρός θα είναι γενικά βελτιωμένος , Η θερμοκρασία σε άνοδο .

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και αργά το βράδυ θα βρέξει Άνεμοι: Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ . Η Θερμοκρασία έως 18 βαθμούς

Θεσσαλονίκη

Καιρός :τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από αργά το απόγευμα – βράδυ Άνεμοι : ΝΑ 3 με 5 μποφόρ . Θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς .