Ο καιρός από σήμερα μέχρι και το Σ/Κ…!

Η πρόγνωση του καιρού από την έγκριτη μετεωρολόγο του ΣΚΑΙ Χριστίνα Σούζη:

Καλημέρα σας !

Σήμερα Πέμπτη συννεφιά κατά τόπους αυξημένη με σποραδικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες από το απόγευμα θα ενταθούν . Άνεμοι : Α – ΝΑ 4 με 6 και στα νότια πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι , στα βόρεια έως 15 βαθμούς , στα ανατολικά ηπειρωτικά έως 17 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 18 με 21 βαθμούς .Την Παρασκευή άστατος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα Δυτικά , τα Βόρεια , τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα . Άνεμοι: αρχικά Α – ΝΑ 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα γίνουν Β – ΒΔ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Το Σάββατο αρχικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Από το βράδυ όμως και από τα ΒΔ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι : στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια Β – ΒΔ 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα ΝΔ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση. Την Κυριακή και τη Δευτέρα λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη με σποραδικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα νότια , αλλά και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης. Άνεμοι: Δ – ΒΔ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο τη Δευτέρα .

Αττική
Καιρός: συννεφιά με τοπικές βροχές ίσως και σποραδικές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι . Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 17 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη
Καιρός: συννεφιά με ασθενείς τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές Άνεμοι: Α – ΒΑ 3 με 4 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 13 βαθμούς.