Ο καιρός της εβδομάδας από την Χ.Σούζη

Καλημέρα σας ! Καλή εβδομάδα !!

Σήμερα Δευτέρα στα ηπειρωτικά τοπικές βροχές και το μεσημέρι-απογευμα στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη Άνεμοι : Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά έως 18 με 20 βαθμούς και στο Αιγαίο έως 21 με 22 βαθμούς . Την Τρίτη , σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Α και Ν και κυρίως στην Πελοπόννησο. Άνεμοι Β 4 με 6 μποφόρ Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Την Τετάρτη βροχές θα εκδηλωθούν στα Α και Ν , όπου θα συνεχιστούν αρχικά και την Πέμπτη , βαθμιαία όμως θα σταματήσουν. Οι Βόρειοι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ , και η Θερμοκρασία σε πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Από την Παρασκευή επανέρχεται η άνοιξη με άνοδο της θερμοκρασίας .

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα οπότε και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών . Άνεμοι : Β 3 με 5 και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία έως 19 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη

Καιρός :τοπικές συννεφιές , με πιθανότητα βροχής το πρωί . Άνεμοι : Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ . Θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς.