Ο καιρός της εβδομάδας από την Χ.Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού της εβδομάδας από την μετεωρολόγο του ΣΚΑΙ Χριστίνα Σούζη:

Καλημέρα σας !! Καλή εβδομάδα , καλό μήνα !!

Σήμερα Δευτέρα τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια . Το βράδυ στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα συννεφιά . Άνεμοι: στο Ιόνιο ΝΑ 6 με 7 μποφόρ , στο Β . Αιγαίο ΒΑ 5 με 7 μποφόρ και στο Ν. Αιγαίο Ν 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα βόρεια έως 15 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 20 με 23 βαθμούς . Την Τρίτη στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα συννεφιά . Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο ΒΑ Αιγαίο Α – ΒΑ με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: σε μικροί πτώση κυρίως στα δυτικά. Την Τετάρτη τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Την Πέμπτη τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά. Άνεμοι: την Τετάρτη Α – ΝΑ 4 με 6 στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ Την Πέμπτη θα στραφούν σε Β – ΒΔ και θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω μικρή πτώση την Πέμπτη. Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα ανατολικά και το Σάββατο στα δυτικά . Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Άνεμοι: στο Ιόνιο ΝΑ 4 με 6 μποφόρ , στο Αιγαίο βόρειοι με την ίδια ένταση Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική
Καιρός:συννεφιά με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ . Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 19 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Συννεφιά με ασθενείς βροχές και τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 14 βαθμούς.