Ο καιρός του Σάββατοκύριακου!

Καλημέρα σας !! Καλό Σαβ/Κυρ .

Σήμερα Παρασκευή σποραδικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά – βορειοδυτικά και το απόγευμα στα υπόλοιπα ορεινά Ηπειρωτικά . Στην  υπόλοιπη χώρα  λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Άνεμοι: στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο  βόρειοι  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα βόρεια έως 29 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 30 με 31 βαθμούς.

Το Σάββατο λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και το Β. Ιόνιο με σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά Άνεμοι: στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4, στα ανατολικά από  βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Την Κυριακή  στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά  Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  Δευτέρα και Τρίτη στα δυτικά λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη . στην υπόλοιπη  χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο την Τρίτη τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές συννεφιές το μεσημέρι και το απόγευμα και μικρή πιθανότητα παροδικής μπόρας .  Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία:  έως 31 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη
Καιρός:λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη  τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.  Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία:  έως 29 βαθμούς.

Χριστίνα Σούζη