Ο Μαραντόνα μεθυσμένος χτυπάει την σύντροφό του! (vd)

Σάλος έχει προκληθεί στο Διαδίκτυο από το βίντεο που έχει ανέβει τις τελευταίες ώρες στα social media, απεικονίζοντας τον πρώην σταρ της στρογγυλής θεάς, Ντιέγκο Μαραντόνα, σε κατάσταση μέθης, να ξυλοφορτώνει την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Ρόσιο Ολίβα. Χρήστες των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την οργή τους, βλέποντας τον Μαραντόνα να σηκώνει χέρι στη νεαρή γυναίκα.

Στο βίντεο, που έχει τραβηχτεί από το κινητό τηλέφωνο της 24χρονης κοπέλας, ο Μαραντόνα παρακολουθεί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, όταν ξαφνικά σηκώνεται από τον καναπέ και απευθυνόμενος στην κοπέλα, της λέει: «Συνέχισε, συνέχισε να κοιτάζεις στο κινητό σου». Τότε εκείνη του λέει οργισμένη: «Σταμάτα! Γιατί δεν μπορώ να κοιτάξω το κινητό μου;» και εκείνος τότε σηκώνει το χέρι του και αρχίζει να τη χτυπά. «Σταμάτα! Σταμάτα! Σταμάτα να με χτυπάς, Ντιέγκο!», ακούγεται να του λέει η κοπέλα.

Φυσικά ο Μαραντόνα σε τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο δήλωσε ότι ναι μεν πέταξε το κινητό της κοπέλας του ,αλλά ουδέποτε έχει χτυπήσει γυναίκες.

Δείτε το και…Τα συμπεράσματα δικά σας: