Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε γυναίκα στέλεχος του ΚΚΕ

Σοβαρό επεισόδιο στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, καθώς, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε τρεις φορές το στέλεχος του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες παρισταμένων η κ. Μπαλού και οι σύμβουλοι του ΚΚΕ διαμαρτυρηθήκαν στον κ. Τζήμερο για αφίσες του κόμματος που φέρεται να είχε σκίσει νωρίτερα, προσερχόμενος στη συνεδρίαση που γίνεται σε αίθουσα του υπουργείου Υποδομών στο Χολαργό.

Όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος σε επικοινωνία με τον ΣΚΑΪ, με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου ο κ. Τζήμερος αποβλήθηκε από την αίθουσα.

Προσέθεσε ότι τέτοιες ενέργειες υποβαθμίζουν την ποιότητα της δημοκρατίας και τον διάλογο και το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Καταδικαστική ανακοίνωση εξέδωσε άμεσα η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

«Η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα. Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου.

»Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής».

skai.gr