Ο Lionel Messi ντύνεται… γαμπρός (vd)

Ολα έτοιμα για το γάμο της χρονιάς: Ο Lionel Messi παντρεύεται αύριο την αγαπημένη του Antonella Roccuzzo και ήδη οι “ορδές” των vip καλεσμένων έχουν αρχίσει να καταφτάνουν με ιδιωτικά αεροσκάφη στο Ροζάριο της Αργεντινής, όπου θα τελεστεί το μυστήριο. Είναι η πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε το ζευγάρι, πριν μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Στον πολυτελή γάμο, που θα τελεστεί το βράδυ της Παρασκευής 30ης Ιουνίου, θα παραστεί όλη η «ποδοσφαιρική» Βαρκελώνη: Samuel Eto’o, Xavi, Carles Puyol, Sergio Aguero, Cesc Fabregas, Sergio Busquets έχουν ήδη φτάσει (με την ίδια πτήση), ενώ τις επόμενες ώρες θα καταφτάσουν κι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του 29χρονου αστέρα.

Εκπληξη προξενεί το γεγονός πως, ενώ ο Messi έχει καλέσει φυσιοθεραπευτές, μασέρ, υπαλληλικό προσωπικό, δεν κάλεσε τον πρόεδρο και τους προπονητές που είχε στην Μπαρτσελόνα: τους Pep Guardiola, Luis Enrique, αλλά και τον Ernesto Valverde!

Όπως σημειώνουν τα αργεντίνικα ΜΜΕ, το ξενοδοχείο Pulman του Ροζάριο που θα φιλοξενήσει την τελετή και τη δεξίωση θυμίζει ήδη φρούριο, με την «φύλαξη» του να είναι εθνική υπόθεση καθώς εμπλέκεται ο στρατός και η αστυνομία, όσον αφορά τους χώρους έξω από το ξενοδοχείο, καθώς εντός (και λόγο της λειτουργίας καζίνο) υπάρχει ιδιωτική εταιρία security στην οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, απαρτίζουν κυρίως πρώην μέλη της Μοσάντ.