Ποια είναι η επιχείρηση του Ιβάν Σαββίδη που του αποδίδει 1 δις?

Είναι γνωστό ότι ο Ιβάν Σαββίδης διαθέτει μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Φαίνεται, άλλωστε, από τα χρήματα που έχει ρίξει τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ, αλλά και από τις γενικότερες επενδύσεις που έχει κάνει στη Βόρειο Ελλάδα.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πού φτάνει η οικονομική δύναμη του Πόντιου επιχειρηματία, όπως αυτή αποκαλύπτεται από το έγκυρο οικονομικό περιοδικό Forbes, το οποίο ανέφερε το ποσό των πωλήσεων που κατέγραψε η εταιρεία του, «Agrocom», η οποία δραστηριοποιείται στη Ρωσία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συγκεκριμένη εταιρεία κατέγραψε το περασμένο έτος πωλήσεις ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, ένα τρομακτικό νούμερο, που την κατατάσσει στη 92η θέση ανάμεσα στις 200 μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες της Ρωσίας!

Μιλάμε οπωσδήποτε για μία τεράστια διάκριση, που αποδεικνύει το μέγεθος της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Ιβάν Σαββίδη εντός της ρωσικής επικράτειας, ενώ χαρακτηριστική της προόδου και ανάπτυξης της «Agrocom» τα τελευταία χρόνια είναι το γεγονός πως το 2013 ήταν στην 186η θέση – κατέγραψε, δηλαδή, άνοδο 94 θέσεων μέσα σε έναν χρόνο!