Ποιος είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στα Γλυκά Νερά

Ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται ότι ανοίγει στον χώρο της νύχτας μετά την εκτέλεση του βαρόνου της νύχτας Βασίλη Γρίβα, έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Ο διάσημος στον αστερισμό της νύχτας μπράβος ήταν το δεξί χέρι αρχινονού, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές και πολύ πρόσφατα είχε γίνει θύμα απόπειρας δολοφονίας, όταν επίσης κρατούμενος υπήκοος Αλβανίας, του κάρφωσε αιχμηρό μεταλλικό στο λαιμό και γλίτωσε από θαύμα.

Όπως πιθανολογείται, η εντολή εξόντωσης δόθηκε είτε μέσα από τη φυλακή είτε εκτός αυτής από αρχηγικά μέλη αντίπαλης συμμορίας.

Αστυνομικές πηγές «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από τη στυγερή εκτέλεση. Ο 50χρονος bodybuilder φέρεται να ήταν ένα από τα ηγετικά μέλη ομάδας «νονών» της νύχτας που είχε θανάσιμη κόντρα με αντίπαλη ομάδα που πουλούσε προστασία την περασμένη δεκαετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 2010 σε δικογραφία για κύκλωμα της νύχτας υπήρξε διάλογος μεταξύ του συγκεκριμένου ανθρώπου και ενός άλλου μπράβου στον οποίο γινόταν αναφορά για την αμοιβή τους για μια δολοφονία.

Επίσης ήταν καταζητούμενος για διάφορες υποθέσεις, είχε καταδικαστεί σε επτά χρόνια κάθειρξη για διάφορα αδικήματα και το 2011 είχε παραδοθεί μόνος του στην 4η ανακρίτρια Πειραιά.

Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2004 φέρεται να είχε γίνει δολοφονική επίθεση σε βάρος του και τότε τραυματίστηκε σοβαρά. Για εκείνη την υπόθεση μάλιστα, μερικά χρόνια αργότερα, το 2006, είχαν γίνει τέσσερις συλλήψεις ανδρών που ενδεχομένως να λειτουργούσαν για λογαριασμό της αντίπαλης ομάδας.

E-Radio.gr