Πρώην “κουνελάκι” αποκαλύπτει όσα γίνονταν στην έπαυλη του Playboy!

Η Kendra Wilkinson ήταν ένα από τα πιο διάσημα κουνελάκια του Plαyboy και από τα επίσημα κορίτσια του Hugh Hefner. Η Kendra αποφάσισε να μιλήσει για το πώς έζησαν μέσα στην έπαυλη του Playboy, αλλά και για τη σχέση της με τον 88χρονο εκδότη.

Ήταν μόλις 18 χρονών, όταν ο Hugh Hefner της πρότεινε να εγκατασταθεί στην έπαυλή του, μαζί με τα υπόλοιπα κουνελάκια, και εκείνη δέχτηκε αμέσως, καθώς ήθελε να ξεφύγει από την άσχημη ζωή που είχε.

Δεν γνώριζε όμως, ότι μέσα στα καθήκοντά της στην Plαyboy Mansion ήταν και το… σeξ. Όπως αποκάλυψε, την πρώτη φορά που πήγε στο σπίτι, ο 78χρονος –τότε– Hugh της ζήτησε να τον ακολουθήσει επάνω στο δωμάτιό του, όπου και έκαναν σeξ.

«Μου ζήτησε να γίνω ένα από τα κορίτσια του και τότε η ιδέα μού φάνηκε καλή. Δεν ήξερα τι ακριβώς σήμαινε αυτό, αλλά δέχθηκα. Όταν μου είπε να πάω μαζί του στην έπαυλη του Plαyboy, δέχτηκα αμέσως, ωστόσο δεν είχα καταλάβει πως σε όλο αυτό συμπεριλαμβανόταν και το σeξ. Σε ρωτούσε αν θα ήθελες να πας μαζί του στον επάνω όροφο. Και αυτό ήταν. Ήμουν 18 και αυτός 78».

Η Kendra είπε επίσης, ότι τις περισσότερες φορές ήταν τελείως μεθυσμένη ή είχε καπνίσει μαριχουάνα, προκειμένου να ενδώσει στον Hugh, γι’ αυτό και δεν έχει ακριβείς αναμνήσεις από εκείνες τις νύχτες.

«Ήμουν συνήθως πολύ μεθυσμένη εκείνα τα βράδια. Δεν είχα συναίσθηση μέχρι το επόμενο πρωί. Έπρεπε να ήμουν πολύ μεθυσμένη ή να είχα καπνίσει χασiς για να επιβιώσω εκείνες τις νύχτες. Μέσα σε ένα λεπτό, τραβιόμουν και γινόταν. Ήταν σαν δουλειά. Δεν ήταν ότι ευχαριστιόμουν το σeξ μαζί του».

Πάντως, ανέφερε ότι το σeξ με τον ηλικιωμένο άντρα ήταν επιλογή του κάθε κοριτσιού και όχι κάτι υποχρεωτικό και ότι ο κύριος Playboy πρόσεχε όλα του τα κορίτσια εξίσου. Η Kendra άφησε την έπαυλη του Plαyboy τον Νοέμβριο του 2008, όταν αποφάσισε να αλλάξει ζωή και να παντρευτεί.

E-Radio.gr