Ρωσίδα κυκλοφορεί με το αυτοκίνητο καλυμμένο από κρύσταλλα Swarovski (vd)

Νεαρή Ρωσίδα στο Λονδίνο έντυσε το πολυτελές της αυτοκίνητο με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski! Η 21 ετών Daria Radionova, φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και μοντέλο, επένδυσε την CLS 350 Mercedes της, αξίας 25.000 λιρών, με τα αγαπημένα της κρύσταλλα Swarovski. Ήθελε, όπως είπε και η ίδια, να είναι η κάτοχος ενός ιδιαίτερου και μοναδικού αυτοκινήτου. Οι άνθρωποι που εργάστηκαν για την τροποποίηση αυτή δούλευαν 12 ώρες επί 2 μήνες ασταμάτητα και το αποτέλεσμα, φυσικά, ήταν εκθαμβωτικό.

Το αυτοκίνητο εμφανίστηκε τη Δευτέρα έξω από ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο κοντά στα Harrods, στο Knightsbridge, ακριβό προάστιο του Λονδίνου. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Mercedes τράβηξε τα βλέμματα του πλήθους, που μέσα σε λίγη ώρα μαζεύτηκε για να τη χαζέψει, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τράβηξαν βίντεο.

Σύμφωνα με την Daria, η επένδυση της στοίχησε 32.000 δολάρια, χωρίς όμως να αποκαλύψει τις πηγές χρηματοδότησής της. Πάντως, φαίνεται πως εκτός από ακριβό γούστο έχει και κοινωνικές ευαισθησίες, αφού έχει αποφασίσει πως όταν πουλήσει το αμάξι της, θα διαθέσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.