ΣΟΚ από τον τραυματισμό του Fernando Torres (pics)

Ο τραυματισμός του Fernando Torres προκάλεσε την αγωνία των συμπαικτών τυο αλλά και ολόκληρου του γηπέδου στο παιχνίδι Λα Κορούνια – Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ισπανός, ύστερα από μια μονομαχία, έπεσε στο χορτάρι αναίσθητος, με συμπαίκτες και αντιπάλους να μην αντέχουν να βλέπουν.

Ήταν τόσο σοκαριστική, δε, η εικόνα του, που συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν από πάνω του για την πιθανότητα να έχει καταπιεί τη γλώσσα του, ενώ άλλοι δεν άντεχαν να βλέπουν και έκρυβαν το πρόσωπό τους.

Ευτυχώς πάντως τα πρώτα νέα για την κατάστασή του ήταν ευχάριστα, καθώς η Ατλέτικο ενημέρωσε ότι ανέκτησε τις αισθήσεις του και ήταν σε θέση να μιλήσει. Περιμένοντας πάντως τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί, θα παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο και θα παρακολουθείται εντατικά από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ατλέτικο, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση τις επόμενες ώρες. Οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι δεν έχει ούτε τραυματισμό, ούτε αιμάτωμα στο κεφάλι και ο ίδιος πλέον έχει κανονικά επαφή με το περιβάλλον.

Δείτε στιγμιότυπα από όσα ακολούθησαν τον σοβαρό τραυματισμό του Φερνάντο Τόρες που τον άφησε αναίσθητο στο χορτάρι, καθώς και τις δραματικές αντιδράσεις συμπαικτών και αντιπάλων στο γήπεδο.