Σοκ στη Premier League: Παλεύει για τη ζωή του ο Ryan Mason της Χαλ (vd)

Μια σοκαριστική σύγκρουση συνέβη χθες στον αγώνα της Τσέλσι εναντίον την Χαλ μεταξύ αντίπαλων παικτών. Συγκεκριμένα, ο Gary Cahill συγρούστηκε με τον Ryan Mason, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να παλέυει για την ζωή του, καθώς υπέστη κάταγμα στο κρανίο και έχει αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Αυτό είναι το ρεπορτάζ της «mirror.co.uk», αλλά ευτυχώς λίγο αργότερα η ομάδα με ανακοίνωσή της ανακουφίζει άπαντες, τονίζοντας ότι η κατάστασή του είναι πλέον σταθερή.

Μάλιστα, χειρουργήθηκε και παραμένει στην εντατική με την κατάστασή του να είναι σταθερή, όπως ενημερώνουν οι «τίγρεις».

Η σφοδρή σύγκρουση συνέβη στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τσέλσι στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα ο μέσος της Χαλ να πέσει στο έδαφος για περίπου 8 λεπτά.

Ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St Mary’s Hospital”, αφού πρώτα του τοποθέτησαν κολάρο στο λαιμό, ενώ τον είχαν ήδη τροφοδοτήσει και με οξυγόνο.

Νωρίτερα, ο Marco Silva είχε δηλώσει, χωρίς να έχουν κυκλοφορήσει τα νέα: «Φαντάζομαι ότι αυτή τη στιγμή θα μείνει στο νοσοκομείο. Ελπίζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό, αλλά θα δούμε. Δεν ξέρω αν είναι ξύπνιος. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι στο νοσοκομείο και ότι περιμένει νέα».