Σταμάτης Γαρδέλης: «Έκανα ένα restart»-Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τη νοσηλεία στο ψυχιατρείο

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Σταμάτης Γαρδέλης, για πρώτη φορά μετά τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο.

Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε ότι έκανε ένα restart (σ.σ. επανεκκίνηση) στη ζωή του, ενώ σχετικά με την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος ανέφερε ότι είναι το «προσωπικό του ησυχαστήριο» και ένας τρόπος για να «γεμίζει τις μπαταρίες» του.
Σταμάτης Γαρδέλης: Βρήκα τη δύναμη για να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα που με «στρίμωχναν»

«Ό,τι έγινε, πέρασε, είμαι καλά και προχωράμε. Η ζωή προχωράει. Είχα μια εμπειρία, από την οποία αποκόμισα πάρα πολλά πράγματα και ξεκινάω. Έκανα ένα restart και ξεκινάω. Δεν με έχει απογοητεύσει κάτι, ούτε έχασα τη δύναμη μου. Απεναντίας, βρήκα τη δύναμη για να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα που με “στρίμωχναν”. Νομίζω έχω βάλει τα πράγματα σε έναν δρόμο, που θα εξελιχθούν προς το καλό. Δεν αισθάνομαι ούτε ότι έχω αδικηθεί, ούτε έχω βγει να ζητήσω τίποτα, ούτε έχω παρακαλέσει, επειδή έχουν ακουστεί διάφορα πράγματα. Ζήτησα ισονομία σε κάποια θέματα. Δεν ζήτησα ιδιαίτερη εύνοια, όπως ακούστηκε, επειδή είμαι επώνυμος», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης, σχετικά με την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

«Το Άγιος Όρος είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο, είναι ένα τρόπος να “γεμίζεις τις μπαταρίες” σου. Είναι η ιδέα που θα ξεπερνά πάντα το περιεχόμενό της. Το Άγιο Όρος δεν το σχολιάζεις, είναι το Άγιο Όρος. Πηγαίνω εδώ και 42 χρόνια, στον πνευματικό μου. Πιστεύω στον Θεό και στο ερωτηματικό της ύπαρξής μας και νομίζω ότι η λογική είναι λίγη για να ερμηνεύσει το μυστήριο της ζωής», συνέχισε ο ίδιος αναφορικά με την πρόσφατη επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ