Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λιγκ στο κύκλωμα στημένων αγώνων

Από τηλεφωνικές συνομιλίες που υπεκλάπησαν, προκύπτει ότι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές επηρέαζαν επιμέρους σημεία των αγώνων της ομάδας τους, αποκομίζοντας κέρδη χιλιάδων ευρώ από στοιχήματα. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με την έρευνα, διαμόρφωσαν τον τελικό αριθμό κόρνερ στην αναμέτρηση Ολυμπιακού – Πανιώνιου, στις 5 Φεβρουάριου.
Τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται της Σούπερ Λίγκας, φέρονται να συμμετέχουν σε κύκλωμα στημένων αγώνων για το πρωτάθλημα, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Στοιχεία για τη δράση τους προέκυψαν από έρευνα της Ασφάλειας για υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.

Από τηλεφωνικές συνομιλίες που υπεκλάπησαν, προκύπτει ότι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές επηρέαζαν επιμέρους σημεία των αγώνων της ομάδας τους, όπως για παράδειγμα τον αριθμό των κερδισμένων κόρνερ.

Έτσι, μέσω νόμιμων εταιρειών στοιχήματος αποκόμιζαν ποσά που φθάνουν ποσά που έφταναν ακόμα και τις 30.000 ευρώ.

Για την υπόθεση διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση που ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουλίου.

Από την έκθεση απομαγνητοφώνησης προκύπτει, για παράδειγμα, ότι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές διαμόρφωσαν τον τελικό αριθμό κόρνερ στην αναμέτρηση Ολυμπιακού – Πανιώνιου, στις 5 Φεβρουάριου, και κέρδισαν στοίχημα που τους απέφερε καθαρό κέρδος 19.100 ευρώ.

Συμμετοχή στην υπόθεση αποδίδει η Αστυνομία και σε δυο ιδιώτες οι οποίοι φέρονται να ειδοποιούνταν τηλεφωνικά από τους ποδοσφαιριστές για τα προκαθορισμένα σημεία των αναμετρήσεων και να κέρδιζαν σημαντικά ποσά στο διαδικτυακό στοίχημα.