Τίτλοι τέλους για Τζολί-Πιτ: Το πλήρες κείμενο της αίτησης διαζυγίου

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ χωρίζουν μετά από δύο χρόνια γάμου, μετέδωσε το πρακτορείο TMZ που εξειδικεύεται στο «κοσμικό ρεπορτάζ». Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο της Τζολί, που επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα, η διάσημη ηθοποιός έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη «ασυμφωνία χαρακτήρων».

«Η απόφαση αυτή πάρθηκε για το καλό της οικογένειας», διευκρίνισε ο δικηγόρος Ρόμπερτ Όφερ, μεταφέροντας την επιθυμία της ηθοποιού «να σεβαστούν όλοι την ανάγκη της οικογένειας για ιδιωτικότητα τη δεδομένη στιγμή».

Η σχέση των δύο ηθοποιών ξεκίνησε το 2005 ενώ ο γάμος τους ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα, το 2012. Μαζί απέκτησαν και υιοθέτησαν έξι παιδιά.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Τζολί έχει ζητήσει να αναλάβει την κηδεμονία των παιδιών και ως ημερομηνία του ανεπίσημου χωρισμού τους, καταγράφει την 15η Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας πέρυσι στον Telegraph, η Αντζελίνα Τζολί είχε αποκαλύψει τους τριγμούς στο εσωτερικό της οικογένειας: «Έχουμε τους καβγάδες μας και τα προβλήματά μας. Υπάρχουν μέρες που ο ένας εξοργίζει τον άλλο και χρειαζόμαστε χώρο, όμως θα μείνουμε μαζί ότι κι αν γίνει», είχε τότε πει.

jolie-pitt-03201102