Της π……ς το κάγκελο έγινε στο ΔΣ της Super League (vd)

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Αλαφούζου στο ΔΣ της Super League ήταν δεδομένo ότι θα φόρτιζε την ατμόσφαιρα όμως τα πράγματα φαίνεται ότι εξελίχθηκαν χειρότερα απ’ ότι περίμεναν και οι πλέον απαισιόδοξοι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, oι εκπρόσωποι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού πέταγαν μπουκάλια ενώ άγνωστος άνδρας χτύπησε στο πρόσωπο τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ξεκίνησε το ΔΣ της Super League με θέματα συζήτησης την κατάσταση στον ΟΦΗ αλλά και το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την Forthnet, ωστόσο αυτά που ακολούθησαν δεν έχουν προηγούμενο. Οι τόνοι άρχισαν να ανεβαίνουν επικίνδυνα ανάμεσα στους ανθρώπους των ΠΑΕ με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπείται από τους κυρίους Μαρινάκη, Βρέντζο, Καραπαπά, Αγραφιώτη και τον Παναθηναϊκό από τους κυρίους Αλαφούζο, Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Μπαλωμένου.

Ξαφνικά άρχισαν να εκτοξεύονται μπουκάλια νερού ενώ όσοι βρίσκονταν έξω από την αίθουσα άκουγαν δυνατές φωνές και λογομαχίες. Κάποια στιγμή και ενώ η πόρτα άνοιξε, ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε μέσα στην αίθουσα και χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου διαφεύγοντας στη συνέχεια χωρίς να τον προλάβει κάποιος. Εντύπωση προκάλεσε και η εικόνα του προέδρου του Παναιτωλικού, κ.Κωστούλα, ο οποίος βγήκε βρεγμένος από την… ανταλλαγή μπουκαλιών.

Καταγγελίες Αλαφούζου

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξερχόμενος από το ΔΣ της Super League έκανε δηλώσεις στις κάμερες δίνοντας λεπτομέρειες των όσων συνέβησαν στην αίθουσα. «Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και σήμερα. Ζήσαμε απίστευτα πράγματα. Δεχθήκαμε επίθεση. Ντρέπομαι. Καθυβριστήκαμε. Ο Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Ένας μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου. Ήταν στημένο το σκηνικό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε Δ.Σ της Λίγκας υπάρχει τέτοια βία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είχαν μπράβους και μέσα στο συμβούλιο. Στον Παναθηναϊκό έχουμε κάνει λάθη, προσπαθούμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Βλέπετε τις επιθέσεις στον ΣΚΑΪ, πέταξαν μολότοφ. Σήμερα είχαμε πολλά παραδείγματα απειλής και βίας. Τι να κάνουμε; Κάποιοι από εμάς πρέπει να εκτεθούμε στον κίνδυνο για να αλλάξουν τα πράγματα. Ζούμε σε μια δημοκρατία. Υπάρχει δικαιοσύνη και οι φορείς που πρέπει να διαχειριστούν αυτά τα θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη».