Το come back του Μήτρογλου!

 Ο Έλληνας διεθνής φορ έχοντας πάρει το ΟΚ -σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία- από τους Κότατζερς είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο προκειμένου να έρθει στην χώρα μας και να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του στους Πειραιώτες. Ένας δανεισμός το κόστος του οποίου κυμαίνεται από 1,5 με 2 εκατ. ευρώ και ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας θα καλύψουν όλο του το συμβόλαιο.

Όπως σας μεταφέραμε από πριν εάν δεν άλλαζε κάτι δραματικά ο Μητρογκόλ θα έπιανε ξανά Λιμάνι και όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί. Η Κρίσταλ Πάλας και η ΚΠΡ ανέβασαν και άλλο τις προσφορές του, όμως ο παίκτης με βάση την ενημέρωση που έχει το Gazzetta.gr από το Νησί ξεκαθάρισε την θέση του. «Εγώ θέλω Ολυμπιακό. Αυτή είναι η επιθυμία μου», μετέφερε στην τελευταία χρονικά συνάντηση που έγινε με την διοίκηση της Φούλαμ. Εκείνο που απέμενε ήταν μία ακόμα επαφή των δύο πλευρών.

Αυτή έγινε και ο δρόμος για τους πρωταθλητές Ελλάδας… άνοιξε διάπλατα. Ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα καθώς πρόκειται να ταξιδέψει το βράδυ από την Αγγλία. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει πάντως και πιο αργά την Κυριακή. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα κλείσει με δανεισμό ενός έτους. Όπως φαίνεται ένα μεγάλο come back είναι προ των πυλών!

Πηγή: gazzetta.gr