Τραγικό: Πιτμπουλ κατασπάραξε επτάχρονο αγοράκι

Τραγική κατάληξη είχε ένα επτάχρονο αγόρι όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από δυο σκυλιά ράτσας πιτμπουλ, στο Λόουελ της Μασαχουσέτης.

Το αγόρι μπήκε στον περίφρακτο κήπο όπου φυλάσσονταν τα μεγαλόσωμα σκυλιά από τον ιδιοκτήτη τους, έναν πρώην πεζοναύτη των ΗΠΑ, για να πιάσει την μπάλα του.

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια τουλάχιστον 15 γειτόνων, που είδαν το αγοράκι να ξεψυχά.

Ο μικρός άφησε την τελευταία του πνοή στο γρασίδι της αυλής, προτού προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο.

«Όλοι ούρλιαζαν, κανείς δεν ήξερε τι να κάνει», είπε ο David Swiniarski στο τοπικό κανάλι CBS Boston μετά το περιστατικό.

Οι μαρτυρίες διχάζονται σχετικά με τις συνθήκες από τις οποίες ο μικρούλης μπήκε στην αυλή με τα πίτμπουλ. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα σκυλιά τράβηξαν το αγοράκι με τα δόντια τους όταν εκείνο άπλωσε το χέρι να πιάσει την μπάλα πίσω από τον φράχτη, ενώ άλλοι είπαν ότι είδαν τον μικρό να πηδάει τον φράκτη και να μπαίνει στην αυλή.

Η θεία του μικρού, Michelle Ready, είπε σε δημοσιογράφους ότι το σοκ είναι τεράστιο για την οικογένεια. «Τα πίτμπουλ θα έπρεπε να φοράνε φίμωτρο ακόμα και μέσα στον κήπο», δήλωσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο σκυλιά θανατώθηκε από την αστυνομία μετά το περιστατικό ενώ το δεύτερο ζώο φυλάσσεται σε κέντρο προστασίας ζώων.