Χαλάει ο καιρός – Η πρόγνωση της Χ.Σούζη

Η πρόγνωση του καιρού από την έγκριτη μετεωρολόγο του ΣΚΑΙ Χριστίνα Σούζη:

Σήμερα Τέταρτη αραιή συννεφιά παροδικά αυξημένη στα δυτικά , κεντρικά , τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με τοπικές βροχές . Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στα Δυτικά και από αργά το απόγευμα στη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο . Άνεμοι: Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ , από το απόγευμα στο Ιόνιο θα γίνουν ΒΔ με την ίδια ένταση . Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα βόρεια έως 18 βαθμούς , στα δυτικά έως 20 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 22 με 23 βαθμούς . Την Πέμπτη λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη στην ανατολική νησιωτική χώρα με πρόσκαιρες βροχές και στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες . Άνεμοι: Δ – ΒΔ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε πτώση. Την Παρασκευή λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη στα ανατολικά με σποραδικές βροχές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση. Το Σαβ/Κυρ. τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι ενισχυμένοι Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ και η μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας . Λίγες βροχές θα σημειωθούν στα Ανατολικά Ηπειρωτικά , στις Κυκλάδες και την Κρήτη .

Αττική
Καιρός:αραιή συννεφιά κατά διαστήματα πιο πυκνή με πιθανότητα βροχής το απόγευμα . Άνεμοι: Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 21 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες . Άνεμοι: ΝΑ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 18 βαθμούς .