Χ.Διαβάτη VS Σ.Ρουβά (vd)

Στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου εμφανίστηκε η Χρυσούλα Διαβάτη μετά τις αντιδράσεις για την τοποθέτησή της στα Θεατρικά Βραβεία, που αφορούσε όσους ασκούν την υποκριτική χωρίς να ανήκουν στον χώρο αυτό. Εξήγησε τον λόγο που την έκανε να παρευρεθεί στην τελετή, και πως όσα είπε δεν είχαν στόχο τον Σάκη Ρουβά, καθώς δεν ήξερε πως εκείνος θα βραβευθεί, ούτε την ύπαρξή του στον ίδιο χώρο, καθώς δεν τον γνωρίζει.

Συμπλήρωσε πως ο Κάρολος Κουν δεν θα επέτρεπε τα βραβεία να φέρουν το όνομά του και χρέωσε σκοπιμότητες για την ύπαρξή τους στον Δήμο Αθηναίων.

Μιλώντας στο Tlife, ανέφερε: «Εγώ μίλησα γενικά για το επάγγελμά μου, στο οποίο έχει καταργηθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος, με αποτέλεσμα ο καθένας να παίζει θέατρο. Εγώ έκανα 50 χρόνια να γίνω ηθοποιός. Μην τα βάζετε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Ο ηθοποιός είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, δεν είναι διασκεδαστής, δεν είναι τραγουδιστής ή όποια άλλη σαχλαμάρα λέγεται σήμερα πως είναι ηθοποιός. Ο ηθοποιός είναι ηθοποιός, κι αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα. Αυτό που με ενόχλησε είναι η κατάσταση που επικρατεί στο επάγγελμά μου και γι’ αυτό μίλησα. Κι όλα τα παράσιτα που μπαίνουν στο επάγγελμά μου πρέπει να απομακρύνονται, για να ζήσει το υπόλοιπο σώμα».

«Δεν μίλησα για τον κύριο Ρουβά, εγώ δεν τον ξέρω τον κύριο αυτόν, κι ούτε τον εχω δει ποτέ κι ούτε και πρόκειται να τον δω», ξεκαθάρισε εξαρχής η Χρυσούλα Διαβάτη, συμπληρώνοντας συγχισμένη: «Αν δεν ήταν ο κύριος αυτός, δεν θα είχε πάρει καθόλου έκταση το ζήτημα».