Αντώνης Κανάκης: Αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη νέα του εκπομπή

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει απόψε το βράδυ ο Αντώνης Κανάκης με τη νέα του εκπομπή. Ο γνωστός παρουσιαστής φέρνει κάτι καινούργιο στον ΑΝΤ1 και την ελληνική τηλεόραση, που σίγουρα οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία.

Όπως τόνισε ο Αντώνης Κανάκης, το νέο αυτό πρόγραμμα θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, καμία σχέση με το Ράδιο Αρβύλα.

«Θα είναι τελείως διαφορετική. Θα είναι ένα τελείως ελεύθερο πεδίο. Μην περιμένετε Ράδιο Αρβύλα. Αλλά θέλουμε να έρθετε, όσοι πιστοί… Θα είναι και τελείως διαφορετικά τα πράγματα από εκπομπή σε εκπομπή. Δεν θα δεις μια εκπομπή και θα πεις “α, κατάλαβα περί τίνος πρόκειται”. Αυτό που θα έχει αύριο, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που θα έχει την επόμενη εβδομάδα», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη του Ράδιο Αρβύλα. «Είναι μια εκπομπή που δεν ξέρω κατά πόσο ανήκει στην ελληνική τηλεόραση. Παρ’ όλα αυτά αποφάσισα να την ξεκινήσω… Θα είναι λίγο στην… κοσμάρα της, θα μιλάει για άλλα πράγματα, θα δείχνει άλλους ανθρώπους. Θέλω να είναι κάτι πάρα πολύ απλό, κάτι διαφορετικό και να είναι διαφορετικό από εκπομπή σε εκπομπή. Αύριο θα είναι κάποιες πολύ δυνατές ιστορίες, θα έρθουν φίλοι εδώ…

Θα τα πούμε αύριο με τη νέα εκπομπή. Μπορεί να μην είμαστε όλοι μαζί, αλλά σε πολλές εκπομπές θα είμαστε όλοι μαζί. Δευτέρα και Τρίτη στον αέρα με το Ράδιο Αρβύλα, αλλά μπορεί να γίνουν και κάποιες αλλαγές», εξήγησε στο τέλος ο παρουσιαστής.