Απίστευτο: Άνδρας στην Αμερική οδηγούσε έχοντας δίπλα έναν ταύρο (vd+pics)

Ο ταύρος ονόματι Howdy Doody είχε καβαλήσει το αμάξι με τα κέρατα του να εξέχουν κατά πολύ και να φθάνουν στο παρμπρίζ

Άνδρας στην Νεμπράσκα των ΗΠΑ οδηγούσε με συνοδηγό μια τεράστια αγελάδα Watusi!

Αξιωματικοί από την Αστυνομική Διεύθυνση του Νόρφολκ έλαβαν κλήση γύρω στις 10 το πρωί της Τετάρτης για έναν άνδρα που οδηγούσε, έχοντας στο αυτοκίνητο μια αγελάδα. «Βέβαια πίστευαν ότι επρόκειτο για μοσχάρι ή έστω κάτι μικρό που θα χωρούσε πραγματικά μέσα στο όχημα», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας Τσαντ Ρέιμαν στο News Channel Nebraska Northeast.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον τεράστιο ασπρόμαυρο ταύρο – που ονομάζεται Howdy Doody – να έχει καβαλήσει ανέμελα αλλά λίγο στριμωγμένα το μικρό αυτοκίνητο και τα κέρατα του να εξέχουν και να φθάνουν στο παρμπρίζ.

Φυσικά, η πόρτα του συνοδηγού είχε αντικατασταθεί με ένα μεταλλικό προστατευτικό κιγκλίδωμα για να χωράει και η αγελάδα ενώ η πινακίδα σε αυτό έγραφε «Η μεγάλη παρέλαση ροντέο της Νεμπράσκα: Καλύτερη είσοδος αυτοκινήτου».

«Ως αποτέλεσμα, οι αξιωματικοί πραγματοποίησαν διακοπή κυκλοφορίας και εξέτασαν ορισμένες τροχαίες παραβάσεις που συνέβαιναν με τη συγκεκριμένη κατάσταση», είπε ο Ρέιμαν και έπειτα ζητήθηκε από τον οδηγό να επιστρέψει το ζώο στο σπίτι του.

Έτσι, ο Μέγιερ και ο Χάουντι Ντούντι (η αγελάδα), μετά την αναστάτωση, επέστρεψαν μαζί σπίτι.
Πηγή: nypost.com