Δείπνο στην Αντίπαρο για Μητσοτάκη, Jeff Bezos, Τom Hanks και Diane von Furstenberg

Ο Jeff Bezos, ένας από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά. Μαζί με τον ιδιοκτήτη της Amazon και ο μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ Barry Diller με τη σύζυγό του -διάσημη σχεδιάστρια- Diane von Furstenberg, περιδιαβαίνουν τα ελληνικά νησιά απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές του Αιγαίου, την ελληνική φιλοξενία και τις υψηλές γαστριμαργικές συνταγές με βάση την ελληνική κουζίνα.

Στην παρέα του Bezos και τη Diane von Furstenberg βρίσκεται και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής του CNN Αnderson Cooper.

Μαζί με τα συγκεκριμένα πρόσωπα βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής και ο Tom Hanks με την ελληνοαμερικανή σύζυγό του Rita Wilson που κάθε χρόνο κάνουν διακοπές στην Ελλάδα με βάση την Αντίπαρο όπου έχουν και δικό τους σπίτι.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρίσκονταν στην Τήνο και έλαβαν πρόσκληση για δείπνο στην Αντίπαρο, έπειτα από πρωτοβουλία του μεγαλοεπιχειρηματία Barry Diller.

Το δείπνο έγινε τπ βράδυ της Κυριακής. Γύρω από το τραπέζι βρέθηκαν πρόσωπα που ασκούν τεράστια επιρροή σε όλο τον πλανήτη.

H βραδιά κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα υπέροχα ελληνικά νησιά νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας.

Περισσότερα: Δείπνο στην Αντίπαρο για Μητσοτάκη, Jeff Bezos, Τom Hanks και Diane von Furstenberg