Ντέμι Μουρ: Με βίασαν 15 χρονών με κόστος 500 δολάρια

Στην αποκάλυψη ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ηλικία μόλις 15 ετών εν γνώσει της μητέρας της προχώρησε η ηθοποιός Ντέμι Μουρ.

Η 56χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Good Morning America» μίλησε για τις αποκαλύψεις που κάνει στην αυτοβιογραφία της «Inside Out». Όπως εξήγησε σε ηλικία 15 ετών επέστρεψε στο σπίτι της, όπου βρήκε έναν ηλικιωμένο άνδρα να την περιμένει. Της επιτέθηκε, την βίασε και ισχυρίστηκε ότι είχε πληρώσει την μητέρα της 500 δολάρια προκειμένου να τον αφήσει να της επιτεθεί.

«Ήταν βιασμός και μία καταστροφική προδοσία που αποκαλύφθηκε με την σκληρή ερώτηση του άνδρα: πως νιώθεις που σε έβγαλε στο κλαρί η ίδια η μητέρα σου για 500 δολάρια;», γράφει στο βιβλίο η Ντέμι Μουρ.

Η μητέρα της ηθοποιού ήταν αλκοολική και όπως έχει παραδεχθεί η Μουρ συχνά την έπαιρνε μαζί της στα μπαρ προκειμένου να τραβάει την προσοχή των ανδρών.

Στην ερώτηση αν πίστεψε τον βιαστή της η Ντέμι Μουρ απάντησε: «Νομίζω ότι στο βάθος της καρδιάς μου όχι. Δεν πιστεύω ότι ήταν μία ευθεία συναλλαγή αλλά και πάλι του έδωσε πρόσβαση και με έθεσε σε κίνδυνο».

Στο βιβλίο αποκαλύπτει και την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας της όταν η ίδια ήταν μόλις 12 ετών. Η Μουρ ήταν εκείνη που την έσωσε από τον θάνατο. «Θυμάμαι να χρησιμοποιώ τα δάχτυλα μου, τα μικρά παιδικά δάχτυλα μου για να βγάλω από το στόμα της μητέρας μου τα χάπια που προσπάθησε να καταπιεί», γράφει η 56χρονη ηθοποιός.

Πηγή: skai.gr