Φρίκη στη Μαγνησία: Βρήκαν 71χρονο νεκρό μέσα στο σπίτι του

Γείτονες του άτυχου ηλικιωμένου ενημέρωσαν τις αρχές. Αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι του βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες αναφορικά με τον θάνατο ενός 71χρονου άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Ριζόμυλο Μαγνησίας.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν για χρόνια ως μετανάστης στη Γερμανία και τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο 71χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής αρκετές μέρες με αποτέλεσμα οι γείτονες του να ανησυχήσουν. Την ίδια ώρα στην περιοχή γύρω από το σπίτι του υπήρχε μία έντονη και άσχημη μυρωδιά.

Έτσι λοιπόν ειδοποιήθηκε τόσο η αστυνομία όσο και το ΕΚΑΒ. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του 71χρονου βρήκαν τη σορό του σε προχωρημένη σήψη καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις ήταν νεκρός εδώ και δύο μέρες. Μάλιστα το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου έφερε δαγκωματιές από τις γάτες που φρόντιζε. Οι γάτες ψάχνοντας να βρουν τροφή τον δάγκωσαν. Ήδη έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή έτσι ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

ΠΗΓΗ