Καλοκαίρι 2019: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Νίκος Πορτοκάλογλου | Ό, τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Νίκος Πορτοκάλογλου
“Ό, τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά”
Καλοκαιρινή περιοδεία

Ήταν η παράσταση της χρονιάς! Ύστερα από πέντε μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ολοκλήρωσαν τις χειμερινές εμφανίσεις τους στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» το Σάββατο 20 Απριλίου 2019.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Λαυρέντη και τον Νίκο: στο κοινό, που η προσέλευση του ξεπέρασε τα 15.000 άτομα, στους «Αγαπημένους Επισκέπτες» (με την σειρά που εμφανίστηκαν ανά εβδομάδα παραστάσεων) Αφροδίτη Μάνου, Θανάση Γκαϊφύλλια, Βαγγέλη Γερμανό, Διονύση Τσακνή, Νίκο Ζιώγαλα, Φίλιππο Πλιάτσικα, Μάρκο Κούμαρη, Βασίλη Καζούλη, «ΜΠΛΕ» , «Κίτρινα Ποδήλατα», Δήμητρα Παπίου και Γιάννη Κότσιρα που συνταξίδεψαν μουσικά μαζί τους, σε όλους τους συντελεστές και συνεργάτες (εντός και εκτός σκηνής) οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά στην πραγματοποίηση και την αίσια έκβαση όλων των μουσικών παραστάσεων και τέλος στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» για την φιλοξενία.

Αποχαιρετώντας τον μαγικό αυτό χειμώνα σε ένα κλίμα νοσταλγίας, συγκίνησης και ψυχαγωγίας, ανανεώνουν το ραντεβού τους στους σταθμούς της καλοκαιρινής περιοδείας με κύρια συναυλία αυτήν που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 5/7/19 στο πάρκο Γουδή με πολλούς από τους προαναφερόμενους «Αγαπημένους Επισκέπτες».

Οι υπόλοιπες πόλεις στην Ελλάδα & το εξωτερικό και οι αντίστοιχες ημερομηνίες τους, θα ανακοινωθούν σύντομα!