Νότια Καρολίνα: Απίστευτο – Αρκούδα πήγε «επίσκεψη» σε σπίτι και χτύπησε το κουδούνι

Στήλη άλατος έμεινε μια γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα όταν χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Κοιτάζοντας στο θυροτηλέφωνο αντίκρυσε κάτι που δεν περίμενε, μία αρκούδα.

Η αρκούδα επισκέφτηκε το σπίτι και μάλιστα χτύπησε το κουδούνι, καθώς όπως φαίνεται πρέπει να ήταν πολύ πεινασμένη. Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που η αρκούδα πλησιάζει την μπροστινή βεράντα της κατοικίας και χτυπά το κουδούνι, με την ιδιοκτήτρια να το δημοσιεύει στο Facebook, αποσπώντας εκατοντάδες σχόλια.

«Όταν είδα την αρκούδα στο βίντεο σοκαρίστηκα τόσο, που κόντεψα να φτύσω τον καφέ μου», ανέφερε η Γουέντι Γουάτσον στο Newsweek. Η Γουάτσον είπε ότι είχε συναντήσει αρκούδες στην περιοχή της στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν είχε δει κάποια να ανεβαίνει στη βεράντα της.

Σύμφωνα με το Τμήμα Φυσικών Πόρων της Νότιας Καρολίνας, οι θεάσεις αρκούδων γίνονται πιο συχνές στη Νότια Καρολίνα, καθώς η ανθρώπινη ανάπτυξη καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον όπου κατοικούν με αποτέλεσμα τα ζώα να κατευθύνονται σε περιοχές που κατοικούνται από ανθρώπους.
Πηγή: Newsweek