Κύκλωμα μαστροπείας: Σε τηλεοπτικές σειρές και βίντεο κλιπ της Σάττι συμμετείχε ο tattoo artist

Ο tattoo artist που εμπλέκεται στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές και είχε παρουσία σε βιντεοκλίπ της Μαρίνας Σάττι.

Σύμφωνα με το Mega, ο εν λόγω άνδρας, εκτός από «τατουατζής», δηλώνει χορευτής και ηθοποιός, καθώς συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές ως κομπάρσος.

Μάλιστα, στα σόσιαλ έχει αναρτήσει φωτογραφίες μαζί με την εκπρόσωπο της Ελλάδας στην εφετινή Eurovision κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ στο οποίο συμμετείχε, αλλά και με ηθοποιούς όπως ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Ο tattoo artist φέρεται να εμπλέκεται και στα δύο κυκλώματα, στο ένα ως πελάτης και στο άλλο ως «μεταφορέας» των κοριτσιών στα ραντεβού, αναφέρει το κανάλι.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – VIDEO

Έκλεινε ραντεβού με ανήλικες και πλήρωνε με τατουάζ

Ο 55χρονος τατουατζής από το 2021 και έπειτα φέρεται να είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον τρία ερωτικά ραντεβού με ανήλικη μέσα στο σπίτι που λειτουργούσε ως επαγγελματικός χώρος δερματοστιξίας. Στο ένα από τα ραντεβού το κορίτσι ήταν κάτω των 15 ετών. Φέρεται να είχε κάνει και άλλα δύο ραντεβού με άλλη ανήλικη που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα και, κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είχε «πληρώσει» κάνοντάς τους από ένα τατουάζ.