Μεγάλη απάτη με πλαστά ασφαλιστήρια | Ρεπορταζ Ant1 – FLY

Απίστευτη κομπίνα είχε στήσει 45χρονη στην Καλαμάτα, όπου εξαπατούσε συστηματικά με πονηρό τρόπο, παραθέτοντας  στους ανυποψίαστους πελάτες ψευδή στοιχεία ως… αληθινά. Στην ουσία για τρία ολόκληρα χρόνια οι συγκεκριμένοι οδηγοί οχημάτων κυκλοφορούσαν με μαϊμού ασφάλιστρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, καθώς τους χορηγούσε πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων και εισέπραττε παράνομα το αντίτιμό τους.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2015 έως και τον Μάιο του 2018 είχε διαπράξει συνολικά 162 περιπτώσεις πλαστογραφίας και απατών στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, αποκομίζοντας ποσά που ξεπερνούν τις 45.000 ευρώ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από το Μαϊο του 2015 εως το Δεκέμβριο διατηρούσε ασφαλιστικό γραφείο στο όνομα του γιού της, στην οδό Αθηνών και όπως προκύπτει είχε δώσει χέρι με χέρι σε πολίτες πλαστά ασφάλιστρα.

Για το θέμα αυτό μίλησε, σήμερα, στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί 7 στον Ant1» ο Τάκης Καρβουνιάρης, παραθέτοντας το ρεπορτάζ του FLY. Δείτε το σχετικό video ΕΔΩ.