Μουσικός έφτιαξε συγκρότημα με ρομπότ για τις συναυλίες του (vd)

Ξεχάστε τα φυσιολογικά συγκροτήματα αφού πλέον υπάρχουν οι Captured! by Robots το ρομποτικό συγκρότημα που έφτιαξε από το μηδέν ένας μουσικός όταν βαρέθηκε να παίζει με ανθρώπους.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει κανένα υπόβαθρο στον τομέα της μηχανικής ή του προγραμματισμού ο τραγουδιστής, Jay Vance, μπόρεσε να συναρμολογεί μόνος του τον drumer DRMBOT 0110 και τον κιθαρίστα GTRBOT666 από τα σκουπίδια.

Ο Jay είπε: “Αν έχετε παίξει ποτέ σε μια μπάντα, θα γνωρίζετε ότι είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε καθώς οι άνθρωποι είναι συναισθηματικοί και δύσκολοι. Γιατί να το αντιμετωπίσετε αν υπάρχει καλύτερος τρόπος; Δεν παίζω πια με ανθρώπους μουσικούς και δεν το θέλω.”

Το σκηνικό όνομα του Jay είναι JBOT και η φανταστική ιστορία του συγκροτήματος είναι ότι δημιούργησε τα ρομπότ σε μια προσπάθεια να σχηματίσει τη δική του μπάντα αλλά στη συνέχεια φυλακίστηκε από αυτά και εξαναγκάστηκε να κάνει τουρ μαζί τους.

Μάλιστα ο Jay ετοιμάζει ακόμα μια μπάντα με ρομπότ αρκουδάκια που ονόμασε Teddy Bear Orchestra και θα περιοδεύσει μαζί τους την επόμενη άνοιξη.