Νεαρός αγρότης ζει απομονωμένος στα βουνά των ΗΠΑ και δηλώνει ευτυχισμένος (vd)

Ένας νεαρός αγρότης αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάντα και να ζήσει απομονωμένος σε ένα απομακρυσμένο μέρος στα Απαλάχια Όρη στις ΗΠΑ. Αυτό που του έλειπε όμως στη ζωή του ήταν μια γυναίκα, την οποία όπως αποκάλυψε τώρα, βρήκε.

Ο Τίτους Μόρις ζει εδώ και 8 χρόνια σε ένα απομακρυσμένο μέρος στα Απαλάχια Όρη χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, κινητό και αυτοκίνητο. Σε ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο μεταδόθηκε από τον ντοκιμαντερίστα Πίτερ Σαντενέλο πριν από δύο μήνες, ο Τίτους μίλησε για τη ζωή του, δήλωνε ευτυχισμένος, ωστόσο όπως είπε, το μόνο πράγμα που του έλειπε ήταν ένας σύντροφος για να τη μοιραστεί, κάτι που φαίνεται πως άλλαξε πλέον. Έτσι λοιπόν, έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου του στο βίντεο, σε μια προσπάθεια να βρει τον έρωτα της ζωής του.

Κι ενώ δεν διαθέτει κινητό τηλέφωνο, χρησιμοποιεί ένα σταθερό το οποίο βρίσκεται σε ένα μικρό υπόστεγο και το μοιράζεται με έναν γείτονα. Σε μια συνέντευξη που ακολούθησε, ο Τίτους αποκάλυψε πως το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπά αφότου ανέβηκε το βίντεο και δεν μπορούσε να απαντήσει σε όλες τις κλήσεις.
Η ζωή του νεαρού αγρότη μακριά από όλους και από όλα

Ο Τίτους ζει σε μια μικρή κατοικία σε ένα οικόπεδο 50 στρεμμάτων, το οποίο αγόρασε για 60.000 δολάρια με κάποιες αποταμιεύσεις και κάποια οικονομική βοήθεια από τους γονείς του.

Το σπίτι αποτελείται από μια κουζίνα, μια τραπεζαρία και έναν χώρο για να κοιμάται. Κι ενώ, όπως μπορεί να δει κανείς, υπάρχουν φωτιστικά και ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγείο, κανένα από αυτά δεν λειτουργεί, καθώς ο Τίτους τα αποσύνδεσε όταν μετακόμισε εκεί.