Ο Πάολο Ντιμπάλα στη Ρόμα – Οι πρώτες του δηλώσεις

Η Ρόμα το μεσημέρι της Τρίτης (26/7), παρουσίασε το νέο ηγέτης της ομάδας Πάολο Ντιμπάλα, με τον Αργεντινό, αμέσως μετά να κάνει δηλώσεις για το νέο σταθμό της καριέρας του.

Σε ρυθμούς Ντιμπάλα, κινούνται στη Ρόμα. Η ανακοίνωση της μετεγγραφής του Αργεντινού σταρ, έφερε ενθουσιασμό τις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Ο Ντιμπάλα μετά από την επίσημη παρουσίαση από τον σύλλογο της Ρώμης, δήλωσε έτοιμος να προσφέρει την εμπειρία του προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Οι δηλώσεις του Ντιμπάλα

Για το αν η Ρόμα ξεκινάει με στόχο το πρωτάθλημα:
«Νομίζω είναι νωρίς. Υπάρχει πολλή θέληση, η Ρόμα κατέκτησε ένα σημαντικό τρόπαιο, υπάρχουν φιλοδοξίες για το μέλλον. Υπάρχουν σημαντικοί στόχοι. Μας αρέσει να νικάμε, πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχουν ομάδες που είναι πιο μπροστά, πρέπει να δουλέψουμε».
Για το αν αισθάνθηκε προδομένος από την Ιντερ:
«Οχι. Μίλησα με πολλές ομάδες. Με τον Μαρότα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Τιάγκο Πίντο ήρθε στο Τορίνο».
Για το τηλεφώνημα του Μουρίνιο:
«Ηταν μια ευχάριστη συζήτηση, όπως και αυτή με τον Τιάγκο Πίντο. Μετά μου έστειλε μήνυμα. Είχα τη χαρά να γνωρίσω τη διοίκηση, ήταν σημαντικό το ότι απέδειξαν πόσο με ήθελαν».
Για το αν ο Μουρίνιο τού έδωσε εγγυήσεις για τη Ρόμα:
«Ναι. Ρώτησα τι θέλουμε να κατακτήσουμε, αρέσει και στους δύο μας να νικάμε. Η διοίκηση είναι φιλόδοξη, φαίνεται η σοβαρότητα που υπάρχει. Υπάρχει πίστη από όλους. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό, φέρνοντας την εμπειρία μου και με στόχο να νικήσουμε».
Για τους οπαδούς της Ρόμα και αν θα πανηγυρίσει κόντρα στη Γιουβέντους:
«Δεν θα πανηγυρίσω. Σε ό,τι αφορά τους οπαδούς της Ρόμα, ξέρω ότι είναι κοντά στην ομάδα πάντα και περιμένω να δω τι θα γίνει απόψε στην παρουσίασή μου. Περιμένω να τους γνωρίσω».
Για το αν στη Ρόμα θα δουν τον καλύτερο Ντιμπάλα:
«Δουλεύω γι’ αυτό. Ελπίζω να είναι έτσι. Θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα, να βοηθήσω και στα αποδυτήρια, είμαστε νεανική ομάδα. Θα προσπαθήσω με την εμπειρία μου να βοηθήσω και στις δύσκολες στιγμές».