Όσκαρ 2022: Το viral χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock

Τα Όσκαρ 2022 κυλούσαν ομαλά με τις προβλεπόμενες στιγμές συγκίνησης και αστείων, ωστόσο, έμελλε να στιγματιστούν από το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock.

Ο Chris Rock θεώρησε αστείο να σχολιάσει το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Will Smith, Jada Pinkett, η οποία έχει αλωπεκίαση, προκαλώντας την οργή του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού.

Η στιγμή που ο Will Smith χαστουκίζει τον Chris Rock

Ο Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή του Dolby Theatre και χαστούκισε μπροστά σε κοινό και τηλεθεατές τον Rock, αφήνοντας τους πάντες άναυδους, σε μια στιγμή που ήδη θεωρείται μία από τις χειρότερες στην ιστορία του θεσμού. «Ουάου», μονολόγησε φαινομενικά έκπληκτος Ροκ ενώ ο Will του είχε γυρίσει την πλάτη και επέστρεφε στη θέση του. «Ο Will Smith μόλις με χαστούκισε».

«Μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ******* στόμα σου» του φώναξε ο Smith. «Ουάου, φίλε, ήταν ένα αστείο για την G.I. Jane», είπε ο Rock – για να του απαντήσει ο Will για άλλη μια φορά: «Μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ******* στόμα σου».
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗWill και Jada Smith: Ο γάμος, η οικογένεια, τα τρίτα άτομα και όλο το χρονικό της σχέσης 28/3/2022

Λίγες στιγμές μετά ο Will Smith απολογήθηκε. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», πρόσθεσε.