Όσκαρ 2023: Η συγκινητική εμφάνιση της Lady Gaga στη σκηνή με το Hold My Hand

Η Lady Gaga έκανε τελικά χθες την έκπληξη και όχι μόνο παρευρέθηκε στην τελετή οπονομής των Οσκαρ (αν και αρχικά είχε ανακοινώσει πώς δεν θα πάει στα βραβεία) αλλά ανέβηκε και στη σκηνή του Dolby Theatre στο Λος ‘Αντζελες και ερμήνευσε το υποψήφιο τραγούδι της “Hold My Hand” από την ταινία “Top Gun: Maverick”.

Ντυμένη στα μαύρα, με ένα T-shirt, σκισμένο τζιν, αθλητικά παπούτσια και σχεδόν αμακιγιάριστη (καμμία σχέση με την εντυπωσιακή εμφάνισή της νωρίστερα στο… λευκό πλέον χαλί των Οσκαρ), η Lady Gaga τραγούδησε με συναίσθημα την μπαλάντα και την αφιερωσε στον σκηνοθέτη της ταινίας, Τόνι Σκοτ, ο οποίος πήδηξε από μια γέφυρα στις 19 Αυγούστου, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Δείτε ακόμα: Lady Gaga: Έτρεξε να βοηθήσει φωτογράφο που έπεσε στο λευκό χαλί – Δείτε βίντεο

«Το έγραψα στο υπόγειο του σπιτιού μου. Είναι βαθιά προσωπικό τραγούδι. Ολοι χρειαζόμαστε αγάπη στη ζωή μας. Ολοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κι οι ήρωες μπορεί να κρύβονται παντού. Aλλά μπορεί να ανακαλύψεις ότι εσύ είσαι ο ήρωας του εαυτού σου – ακόμα κι αν μέσα σου είσαι χίλια κομμάτια», είπε συγκινημένη η σταρ πριν ξεκινήσει την ερμηνεία της.

Στο τέλος της εμφάνισης της, οι παρευρισκόμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και την χειροκροτούσαν για ώρα.