Όταν η Τόκιο από το La casa de papel συνάντησε τη Madonna (pics+vd)

Και οι δύο γυναίκες μοιράστηκαν τη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τη Μαντόνα να ανεβάζει μια φωτογραφία δίπλα στην Κορμπερό , γράφοντας «Tokyo forever!», αναφερόμενη στον χαρακτήρα της ηθοποιού στην δημοφιλή σειρά του Netflix, που αποτέλεσε παγκόσμια επιτυχία. Μάλιστα, ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους οι δυο τους συναντήθηκαν και δέθηκαν για πρώτη φορά.

Παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με τον σύντροφό της, τον Αργεντίνο ηθοποιό Τσίνο Νταρίν, και τη φίλη της Μιράντα Μακαρόφ.
Η γνωριμία με τη Μαντόνα

Η Κορμπερό έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη γνωριμία και φιλία της με τη Μαντόνα, η οποία ξεκίνησε όταν οι δυο τους βρίσκονταν στο ίδιο αεροπλάνο. Μοιράστηκε την ιστορία στο «The Tonight Show with Jimmy Fallon», όπου είπε ότι η Μαντόνα είναι θαυμάστρια της δουλειάς της.

«Ταξίδευα πίσω στη Μαδρίτη και έκανα μια στάση στο Λονδίνο. Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, πήγα στο μπάνιο και όταν επέστρεψα στη θέση μου, είδα τη Μαντόνα», είπε η Κορμπερό. «Τότε η Μαντόνα γύρισε προς το μέρος μου και είχε οπτική επαφή μαζί μου. Και ξαφνικά ήρθε προς το μέρος μου, διατηρώντας την οπτική επαφή. Ήρθε και έβαλε το ένα της πόδι στο κάθισμά μου για να δέσει τα παπούτσια της και είπε «Γεια σου». Η Κορμπερό είπε ότι ήταν απίστευτα σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να απαντήσει. «Συγγνώμη, απλά ήθελα να σου πω ότι είμαι μεγάλη θαυμάστρια σου», είπε η Μαντόνα. «Λατρεύω το La casa de papel. Η Τόκιο είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας».