Πανικός σε τσίρκο στην Κίνα: Λιοντάρια δραπέτευσαν από το κλουβί τους

Την πολύ τρομακτική εμπειρία της απόδρασης λιονταριών από τα κλουβιά τους έζησαν οι επισκέπτες ενός τσίρκου στην Κίνα.

Τα δύο αιλουροειδή κατάφεραν να βγουν από τον χώρο επίβλεψης την ώρα της παράστασης, με αποτέλεσμα το κοινό να βιώσει τον απόλυτο τρόμο. Μάλιστα, το ένα από τα ζώα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον δρόμο, έχοντας βγει τελείως από τον χώρο του τσίρκου Global Peak International.

Το σκηνικό αυτό εκτυλίχθηκε στην πόλη Λουογιάνγκ, στη δυτική επαρχία Χονάν, το πρωί του περασμένου Σαββάτου (15/4). Θεωρείται -και είναι- ένα από τα λίκνα του κινεζικού πολιτισμού, καθώς και μία από τις τέσσερις μεγάλες αρχαίες πρωτεύουσες της Κίνας.

Σε βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνονται τα λιοντάρια να φεύγουν από το σιδερένιο κλουβί που είχε τοποθετηθεί από τους υπεύθυνους. Στο θέαμα αυτό, έντρομοι οι παρευρισκόμενοι, πολλοί εκ των οποίων παρακολουθούσαν την παράσταση μαζί με τα παιδιά τους, προσπάθησαν να φύγουν άρον άρον.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Αρχών τα λιοντάρια «ευτυχώς» επέστρεψαν στα κλουβιά τους μέσα σε 15 λεπτά, χωρίς κανείς να τραυματιστεί. Παράλληλα, ενημέρωσαν τους υπευθύνους του τσίρκου, προκειμένου να σταματήσουν τις παραστάσεις, μέχρι να αναθεωρήσουν τα μέτρα ασφαλείας.