Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας μαζί αυτό το χειμώνα!

Στο «Anodos Live Stage», όπου τον περσινό χειμώνα γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, επιστρέφουν για άλλη μία σεζόν ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο Πάνος Μουζουράκης θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του από τα μέσα Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή.

Ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από την ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.

Παράλληλα, με το μοναδικό του χιούμορ του μετατρέπει κάθε live του σε stand up comedy, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κεφάτη ατμόσφαιρα.

Πάνος Μουζουράκης – Κωστής Μαραβέγιας – – Όλοι Μαζι Μπορούμε – Καλλιμάρμαρο – Hit Channel

Ο Κωστής Μαραβέγιας θα δηλώνει «παρών» στο «Anodos Live Stage» τα βράδια του Σαββάτου και θα υπάρξει ενημέρωση για το πρώτο του ξεκίνημα στη σεζόν εντός των επόμενων ημερών.

Αεικίνητος και δυναμικός, πάντα ενωτικός και τρυφερός, θα στήσει τραγούδι και χορό στην «Άνοδο» και θα κάνει τις νύχτες μας γιορτή Μία απλόχερη αληθινή μουσική γιορτή που θα μας παρασύρει, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ξέρει να σαγηνεύει το κοινό, που τον ακολουθεί φανατικά τα τελευταία χρόνια, με τα εξαιρετικά προσεγμένα προγράμματά του αλλά και με τις μοναδικές και ιδιαίτερες μουσικές επιλογές του.

ΠΗΓΗ: hit-channel.com