Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Νίκου Κουρκούλη – Το σπαρακτικό αντίο του !

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του βιώνει ο Νίκος Κουρκούλης καθώς την Τρίτη έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα και τον βύθισε στο πένθος.

Ο τραγουδιστής συντετριμμένος από την απώλεια ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram την εικόνα της Παναγίας συνοδευόμενη από ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Μανούλα μου αυτή είναι η φωτογραφία που σου ταιριάζει ..με αυτή τη φωτογραφία θέλω να σε θυμάται όλος ο κόσμος προστάτιδα για όλους καλοκάγαθη και πρόθυμη σε όποιον πονούσε και ζητούσε βοήθεια ..η παναγία μου και ο στύλος μου ήσουν είσαι και θα είσαι όσο ζω ..το χαμόγελο σου θα φοράω και θα προχωράω τα λόγια σου δε ξεχνώ και συνεχίζω …προς τα μπρος ..παναγία μου ..είσαι μέσα μου ..ο γιος σου».

View this post on Instagram

Μανούλα μου αυτή είναι η φωτογραφία που σου ταιριάζει ..με αυτή τη φωτογραφία θελω να σε θυμάται όλος ο κόσμος προστάτιδα για όλους καλοκάγαθη και πρόθυμη σε όποιον πονούσε και ζητούσε βοήθεια ..η παναγια μου και ο στύλος μου ήσουν εισαι και θα εισαι όσο ζω ..το χαμόγελο σου θα φοράω και θα προχωράω τα λόγια σου δε ξεχνώ και συνεχίζω …προς τα μπρος ..παναγια μου ..εισαι μέσα μου ..ο γιος σου

A post shared by Kourkoulis Nikos (@kourkoulis_nikos) on