Πορεία στην μνήμη του Γρηγορόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού, μέσω της Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια ομάδα κουκουλοφόρων λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα τις Πέμπτης έσπασε την είσοδο σε κτίριο του υπουργείου Πολιτισμού που βρίσκεται στη Σπύρου Τρικούπη και έχουν ανέβει στην ταράτσα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία στην μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ένταση και στην οδό Στουρνάρη, με οδοφράγματα. Κλειστές αυτή την ώρα η Πανεπιστημίου, η Αμαλίας και η Συγγρού από Αθανασίου Διάκου προς το Σύνταγμα.

Κλειστοί είναι οι σταθμοί του μετρό Σϋνταγμα και Πανεπιστήμιο κι οι συρμοί διέρχονται κανονικά χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στα αυστηρά αστυνομικά μέτρα περιλαμβάνονται και αύρες, που ήδη έχουν βγει στην οδό Μεσογείων και κατευθύνονται στο Κέντρο.

Στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο 15χρονος μαθητής.

27 οι προσαγωγές

Σε 27 ανέρχονταν περί τις 19:30 οι προσαγωγές της Αστυνομίας, για επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μεταξύ των προσαχθέντων είναι και ορισμένοι ανήλικοι.

skai.gr