Στη Θεσσαλονίκη ο μεγάλος υπερτυχερός του Τζόκερ

Η κλήρωση του τζόκερ τον έκανε πλουσιότερο κατά 2.500.000 ευρώ. Η Θεσσαλονίκη ψάχνει τον υπερτυχερό που κάνει όνειρα. Το απίστευτο παιχνίδι της τύχης…

Το τζόκερ τον έκανε πλούσιο και του έλυσε μια για πάντα όλα τα οικονομικά προβλήματα. Κατά 2.524.508 ευρώ πλουσιότερος έγινε ένας Θεσσαλονικιός χθες το βράδυ, αφού έχει στα χέρια του το τυχερό δελτίο του Τζόκερ της τελευταίας κλήρωσης. Ο υπερτυχερός κέρδισε παίζοντας μόλις 1,5 ευρώ και μάλιστα, με τυχαία επιλογή, τριών στηλών.

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου παίχθηκε το χρυσό δελτίο βρίσκεται στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 4, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, και λειτουργεί εδώ και 31 χρόνια. «Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοια μεγάλη επιτυχία στο πρακτορείο μας, με ένα απλό δελτίο τριών μόνον στηλών», είπε ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου, Κώστας Σακαλής, ο οποίος δεν γνωρίζει κατά πόσο είναι από την περιοχή ο τυχερός γιατί, όπως λέει, έχει πελάτες από όλη την ανατολική Θεσσαλονίκη. «Τις περισσότερες φορές δεν εμφανίζονται να εισπράξουν το ποσό», τόνισε ο κ. Σακαλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρακτορείο έχει αναδείξει στο παρελθόν έναν υπερτυχερό του Πάμε Στοίχημα, που με δελτίο αξίας μόλις 2,10 ευρώ κέρδισε το εξωπραγματικό ποσό των 439.394,22 ευρώ μεικτά. Δηλαδή 351.795,79 ευρώ μετά φόρων! Ο νικητής είχε επιλέξει σωστά σε τρεις αγώνες την επιλογή «Ακριβές Σκορ» και σε τρεις αγώνες το «Αποτέλεσμα Ημιχρόνου», με σύστημα 5-6.

Ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου