Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Μάστορας – Ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του

Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει τα τελευταία 24ωρα ο Χρήστος Μάστορας, ικανό να τον κρατήσει μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Το νυχτερινό κέντρο “Έναστρον” στο οποίο εμφανίζεται ο frontman του συγκροτήματος “Μέλισσες” με τον Σάκη Ρουβά ανακοίνωσε χθες, Παρασκευή (09/02) πως “βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσει τις εμφανίσεις λόγω ασθένειας του Χρήστου Μάστορα“.

“Το Έναστρον βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ακυρώσει τις sold out εμφανίσεις για σήμερα Παρασκευή 9/2 και αύριο Σάββατο 10/2 λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας, Χρήστου Μάστορα. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” του MEGA, ο τραγουδιστής ταλαιπωρείται από μία ιογενή λοίμωξη στα μάτια του, με αποτέλεσμα να εισαχθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο παραμένει.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις την επόμενη εβδομάδα.