Ακυρώνονται συναυλίες και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Αναβάλλεται η συναυλία του Remi & the Road στην Αγγλικανική Εκκλησία στις 14 Μαρτίου.Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους μέσω viva.gr ή να τα μεταφέρουν για τη νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ακύρωση της συναυλίας Μουσικών Συνόλων ΕΡΤ που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 23 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής .

Σε όσους θεατές έχουν ήδη προβεί σε αγορά εισιτηρίων θα επιστραφεί το ακριβές αντίτιμο.

Αναβάλλεται το live των Xειμερινών Kολυμβητών στην Αγγλικανική Εκκλησία στις 12 Μαρτίου που είχε προγραμματιστεί στο πλαίσιο του Remission.

Οι παραστάσεις του Μπαλέτου της Εθνικής όπερας της Οδησσού με την Ωραία Κοιμωμένη που ήταν προγραμματισμένες για 3-5 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής, δεν θα πραγματοποιηθούν.

Η επιστροφή των εισιτηρίων θα αρχίσει την Πέμπτη 12 Μαρτίου έως τέλος Μαρτίου κατά τις ώρες λειτουργίας των ταμείων του Μεγάρου.

Αναστολή παραστάσεων για το Φάντασμα της Όπερας στο Christmas Theater.

Οι διοργανωτές θα επικοινωνήσουν με τους θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια, προκειμένου να τους ενημερώσουν σχετικά.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ακυρώνει τη συναυλία του Philip Glass Ensemble που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος.

Αντιθέτως, συνεχίζεται κανονικά η παράστασταση Moby Dick στο Παλλάς με το θέατρο σε ανακοίνωσή του να διαβεβαιώνει ότι θα τηρήσει τον περιορισμό των 1.000 ατόμων, έχοντας ήδη προσαρμόσει ανάλογα τις διαθέσιμες στο κοινό θέσεις και ότι είναι εναρμονισμένο με αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

H Εθνική Λυρική Σκηνή αναστέλλει τις παραστάσεις της στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος (χωρητικότητας 1.400 θέσεων) μέχρι νεοτέρας.

Οι παραστάσεις της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (χωρητικότητας 320 θέσεων) θα πραγματοποιηθούν κανονικά, εκτός αν εκδοθεί διαφορετική οδηγία από το Υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος για την προσεχή εβδομάδα αναστέλλεται η Πάπισσα Ιωάννα της 15ης Μαρτίου.

Τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα επικοινωνήσουν με τους θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για την Πάπισσα Ιωάννα, προκειμένου να τους προταθεί επιστροφή των χρημάτων τους ή μεταφορά των εισιτηρίων σε άλλη ημερομηνία ή άλλη παραγωγή.

Αναβάλλεται και η προγραμματισμένη για τις 21 Μαρτίου συναυλία του Jack Savoretti. Οπως λένε οι διοργανωτές, σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του live.

Αναβάλλονται και οι δύο συναυλίες του Maluma. Ο Κολομβιανός καλλιτέχνης επρόκειτο να δώσει δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 11 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ και στις 13 Μαρτίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Η διοργανώτρια εταιρεία και ο καλλιτέχνης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης των δύο μεγάλων αυτών συναυλιών και θα προβούν σε σχετική ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αναβάλλεται η συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη στο Piraeus Academy που ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Μαρτίου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου στον ίδιο χώρο.

Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία. Όσοι επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους,παρακαλούνται να αποστείλουν τον Κωδικό Κράτησής τους στο support@viva.gr

Ωστόσο, σε ακυρώσεις προχωρούν και μικρότεροι χώροι

Ακυρώνεται η αποψινή συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών “Μουσικοί περίπατοι στα Μουσεία VII” στο Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης

Ακυρώνονται οι δύο συναυλίες της Κατερίνας Πολέμη που είχαν προγραμματιστεί για τις 11 και 18 Μαρτίου στο Σταυρό του Νότου

Στο Μέγαρο Μουσικής ακυρώθηκαν οι συναυλίες της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με την Εστουδιαντίνα που ήταν προγραμματισμένες για Δευτέρα και Τρίτη.