Βίκυ Κάβουρα: Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που είναι σε σχέση

Σε σχέση βρίσκεται η Βίκυ Κάβουρα όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», την Τετάρτη 15 Μαρτίου.Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «αέρα» της τηλεοπτικής εκπομπής, η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργο Τζαβέλλα.

Το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ, όσον αφορά τον δεσμό τους. Όπως ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής, ούτε η Βίκυ Κάβουρα, αλλά ούτε και ο Γιώργος Τζαβέλλας θέλουν να συζητηθεί η σχέση τους, ενώ αποκάλυψε και πώς έγινε η γνωριμία τους.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ είπε: «Επειδή η Βίκυ Κάβουρα έχει ταλαιπωρηθεί από τη δημοσιότητα στις προηγούμενες σχέσεις της, μου είχε πει ότι τα φώτα της έκαναν κακό. Από ό,τι μαθαίνω είναι πολύ καλά μαζί. Ο Χάρης Σιανίδης ευθύνεται γι’ αυτό, καθώς γνωρίστηκαν σε ένα event που διοργάνωσε στη Γλυφάδα».

Νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή, επιβεβαιώθηκε και η σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου, πρώην συντρόφου της Βίκυς Κάβουρα, με το μοντέλο, Ασημένια Καμτσή. Πρόκειται για τη γυναίκα που πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του, «Πρέπει, δεν πρέπει».