Γύθειο Λακωνίας: Oceania Cruises – Πολυτέλεια εν πλω! (pics & vd)

Στο Λιμάνι του Γυθείου κατέπλευσε σήμερα το κρουαζιερόπλοιο “RIVIERA” της εταιρείας διαχείρισης κρουαζιεροπλοίων Oceania Cruises.
Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας συναντήθηκε εθιμοτυπικά με τον Πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου και επέδωσε αναμνηστική πλακέτα μαζί με προιόντα της Λακωνικής γης.Ο πλοίαρχος με την σειρά του ευχαρίστησε όλους για την θερμή υποδοχή.
Η γλυκήτατη Laura Diaz ανέλαβε να μας ξεναγήσει στο πολυτελές πλοίο, δίνοντάς μας πληροφορίες και απαντώντας στα ερωτήματά μας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό & video ,όπως τα κατέγραψε η κάμερα του flynews.gr

cruise1 cruise2 cruise3 cruise4 cruise5 cruise6 cruise7 cruise8 cruise9 cruise10 cruise11 cruise12 cruise13 cruise14 cruise15 cruise16 cruise17 cruise18

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Oceania Cruises

Η Oceania Cruises είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη εταιρία κρουαζιέρας, διακεκριμένης κατηγορίας. Κουζίνα, άνεση, εξυπηρέτηση και εξαιρετική αξία είναι οι πυλώνες που καθορίζουν την Oceania Cruises σε πέντε αστέρων προϊόν.
Τα οικεία και πολυτελή πλοία μας, σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε τον κόσμο με απαράμιλλο στυλ και άνεση. Στα εκλεπτυσμένα, κομψά και ευδιάκριτα μεσαίου μεγέθους πλοία, θα βρείτε την ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη, και με ένα ασυναγώνιστο επίπεδο της προσωπικής εξυπηρέτησης, ως αποτέλεσμα έχουμε δύο μέλη προσωπικού για κάθε τρία άτομα.
Ως ηγέτης σε προορισμούς κρουαζιέρας, η Oceania Cruises πλέει σε περισσότερα από 330 λιμάνια σε όλο τον κόσμο. Πολλαπλές βραδιές πολυτέλειας θα δώσουν βάθος, εμπλουτίζοντας την εμπειρία προορισμού και επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να βυθιστούν στην κουζίνα, τον πολιτισμό και την ιστορία των λιμένων που επισκεπτόμαστε.

Επιμέλεια-ρεπορταζ: Τάκης Καρβουνιάρης