Πρόγνωση καιρού έως και την Κυριακή από την Χ.Σούζη

Καλημέρα σας !!

Σήμερα Πέμπτη λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένητο μεσημέρι και το απόγευμα, με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα Ηπειρωτικά και το Α. Αιγαίο Άνεμοι Β στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Κ. και Α. Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ , Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά έως 29 με 30 βαθμούς και στο Αιγαίο έως 26 με 27 βαθμούς . Την Παρασκευή άστατος καιρός , με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά . Το Σ/Κ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Α. και Ν. και το μεσημέρι- απόγευμα στα Ηπειρωτικά Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο κυρίως στα Ανατολικά .Παρόμοιος θα είναι ο καιρός Δευτέρα και Τρίτη Οι Βόρειοι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ .

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη Άνεμοι: Β 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ . Η Θερμοκρασία έως 29 με 30 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη με παροδικές βροχές το απόγευμα – βράδυ .Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ .Θερμοκρασία: έως 29 βαθμούς.