Κωνσταντίνος Αργυρός και ΝΙΝΟ επιστρέφουν στο «Fantasia»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο ΝΙΝΟ επιστρέφουν στην παραλιακή για νύχτες με πολλή «Fantasia», συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους που ξεκίνησε τον προηγούμενο Ιούνιο.

Μετά τη σύντομη καλοκαιρινή περιοδεία του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επανέρχεται στη σκηνή του «Fantasia», το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και μονοπωλεί μόνιμα το ενδιαφέρον στα δρώμενα της αθηναϊκής διασκέδασης.

Έχοντας στις αποσκευές του τη νέα μεγάλη επιτυχία «Λιώμα», που διαγράφει ανοδική πορεία στα charts, αλλά και όλα τα τραγούδια του που έχει αγαπήσει το κοινό, θα παρουσιάσει για άλλη μία φορά στη νυχτερινή Αθήνα ένα εντυπωσιακό live και ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα γεμάτο με επιτυχίες.

Ο Νίνο Ξυπολιτάς, ένας πραγματικός καλλιτέχνης, πάντα αινιγματικός και μυστηριώδης, έχει επιστρέψει δυναμικά στα δρώμενα της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης, σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής του.

Ο ανατρεπτικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός χαρίζει μία διαφορετική αίσθηση όσο μοιράζεται τη σκηνή του γνωστού νυχτερινού κέντρο της παραλιακής μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι νέες εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού και του ΝΙΝΟ στο «Fantasia» για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2018 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

Δίπλα τους θα βρίσκεται μία ομάδα νέων καλλιτεχνών και καταξιωμένων μουσικών και τεχνικών.

hit-channel.com