Μύκονος: Αυτή είναι η εκκλησία στο σπίτι του Αντώνη Ρέμου που θάφτηκε

Το περιστατικό της εκκλησίας που θάφτηκε κάτω από άμμο και φρύγανα ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον αντιδήμαρχο Μυκόνου Δημήτρη Κουτσούκου. Κατά τη διάρκεια καθαρισμού της παραλίας του Φωκά, αποκαλύφθηκε ότι η εκκλησία που βρίσκεται στην βίλα του Αντώνη Ρέμου έχει εξαφανιστεί.

Εικόνες από την εκκλησία που «εξαφανίστηκε» μετά την αγορά της πολυτελούς κατοικίας – όπως αποκαλύπτει το myconoslive – από έναν Άραβα, ανέβηκαν στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουτσούκος υπεύθυνος καθημερινότητας, αδειοδοτήσεων και εθελοντισμού στον δήμο Μυκόνου μάλιστα ανέβασε στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τη θαμμένη εκκλησία. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι χρειάστηκε να σκάψει με τα χέρια του προκειμένου να αποκαλυφθεί ο σταυρός του ναού.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, το σπίτι του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο έχει πουληθεί. Ενώ πληροφορίες που έρχονται από τους γείτονες θέλουν τον νέο ιδιοκτήτη να είναι Άραβας και για λόγους θρησκείας να έθαψε την μικρή ορθόδοξη εκκλησία. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Myκonos live.tv, την πολυτελή βίλα ο τραγουδιστής είχε αγοράσει το 2010, στην τιμή των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – VIDEO