Παύλος Γιαννακόπουλος: Συγκινητικά συνθήματα στο ΟΑΚΑ! «Θα είμαστε για πάντα τα παιδιά σου»

“Να βρεις κάποιον να σε αγαπάει όπως ο Παύλος Γιαννακόπουλος τον Παναθηναϊκό”! Αυτή η φράση έχει γίνει viral σε όλο το διαδίκτυο την Κυριακή (10.06.2018) που έγινε γνωστός ο θάνατος του επί χρόνια πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Και πως να μην γίνει, αφού ο Παύλος Γιαννακόπουλος κατάφερε να φτάσει τον Παναθηναϊκό στον ουρανό του μπάσκετ με τις δεκάδες κατακτήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Όμως, ο Παύλος δεν ήταν ο κλασικός πρόεδρος μίας ομάδας… ήταν ο πιο φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού.


Τα συγκινητικά συνθήματα

Σήμερα, στο ΟΑΚΑ ήταν όλα διαφορετικά… Ο αδελφός του Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο γιος του Δημήτρης Γιαννακόπουλος έλειπαν από το γήπεδο ενώ οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα για να τον αποχαιρετήσουν…

Φώναζαν δυνατά να ακουστούν παντού προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλο το γήπεδο. «Σαν σήμερα που έφυγε ο Παύλος και πέταξε ψηλά στον ουρανό, δεν θα ξεχάσω τι μου χάρισε ποτέ μου, γι’ αυτό κι εγώ θα τραγουδώ» φώναζαν.

«Παύλο θεέ για πάντα ανάμεσά μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας», τραγουδούσαν οι οπαδοί στις κερκίδες. Μάλιστα, φρόντισαν να σηκώσουν μόνο ένα πανό προς τιμήν τους που έλεγε: «Θα είσαι για πάντα ο Παύλος μας. Θα είμαστε για πάντα τα παιδιά σου».